Δημιουργία βίντεο με το animoto

Το Animoto αποτελεί ένα εργαλείο δημιουργίας επαγγελματικών video.
Η δημιουργία ενός τέτοιου video απαιτεί την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια από τον χρήστη.
Για να δούμε όμως πως δουλεύει: 
1. Ανεβάζετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θέλετε από τον υπολογιστή σας ή από κάποια άλλη υπηρεσία (πχ Facebook, Instagram, Picasa, Flickr κ.α.). 
2. Προσθέστε κείμενο όπου χρειάζεται. 
3. Διαλέξτε ένα θέμα πάνω στο οποίο θα στηριχθεί το video που θέλετε να δημιουργήσετε.
Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το Animoto για να δημιουργήσει ένα επαγγελματικό βίντεο για σας.
 
 
Το Animoto δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να ανεβάσει το video του στο κανάλι του στο Youtube, όπως επίσης να κάνει share στο Blogger στο Pinterest ή να κάνει ενσωμάτωση του video στην ιστοσελίδα του.
Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε τα video που δημιουργήσαμε με το Animoto.
Πηγή: http://neestexnologies.weebly.com/
 
 

Μεταβαίνουμε στη σελίδα www.animoto.com και sign in. Πατάμε το κουμπί Create πάνω δεξιά και επιλέγουμε τον τύπο που επιθυμούμε να έχει το βίντεό μας ή δημιουργούμε ένα νέο από την αρχή πατώντας START FROM SCRATCH.

Επιλέγουμε ένα στυλ και πατάμε choose tempate:

Στη συνέχεια, είμαστε έτοιμοι να προσθέσουμε τις φωτογραφίες που θα έχει το βίντεό μας είτε ανεβάζοντάς τες από τον υπολογιστή μας, είτε χρησιμοποιώντας αυτές που είναι διαθέσιμες επιλέγοντας τον σύνδεσμο use stock.

Σε αυτό το σημείο μπορούμε να επεξεργαστούμε κάθε διαφάνεια, προσθέτοντας κείμενο, υπότιτλους, διαγράφοντας κάποια φωτογραφία, ανεβάζοντας κάποια άλλη ή προσθέτοντας κάποιο εφέ.

Οταν το ολοκληρώσουμε πατάμε export, βλέπουμε το βίντεο που δημιουργήσαμε και μπορούμε είτε να το κατεβάσουμε πατώντας Download, είτε να το στείλουμε με email, να το κοινοποιήσουμε στο facebook, instagram κτλ ή να το ενσωματώσουμε στο blog μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις